Leuke lessen

Naast de bijlessen rekenen en wiskunde kan ik je ook andere, leuke dingen aanleren 😀

Leren haken
of
Leren perspectief tekenen
of
Leren omgaan met een burn-out

Leren haken:
In dit uur leer je heel veel over haken. Ik ga wat vertellen over naald- en draaddiktes, verschillende soorten draadjes, de basissteken, patroonlezen, opzetten, knoopsgaten, van kleur wisselen en meer. Ik laat voorbeelden zien wat je allemaal kan maken en hoe dat dan werkt. Je krijgt van mij een haaknaald en een bolletje om aan de slag te gaan in dit uur. Ik geef je allerlei opdrachten en tips.
Heb je zelf een patroon die je wil maken? Neem mee en we maken een beginnetje.
Nog nooit gehaakt? Perfect!
Weleens gehaakt? Ook goed 😉 Ik fris je geheugen weer op en wie weet leer je nieuwe steken!

Leren perspectief tekenen:
In dit uur leer je hoe je op een natuurgetrouwe manier kan tekenen. Ik vertel over de wiskunde die erin ‘verstopt’ zit met zijn kijklijnen en hoeken en over verschillende manieren van een kubus tekenen. Ik laat voorbeelden zien en geef je een stappenplan. Je krijgt van mij papier, een potlood, een geodriehoek en een liniaal om te oefenen in dit uur.

Leren omgaan met een burn-out:
Een praat-uurtje. Jij en ik gaan kletsen over persoonlijke zaken. Ik heb 2 x in een burn-out gezeten 🙁 Ik heb hiervan zoveel geleerd en ik wil graag anderen helpen om er ook uit te komen. Ik heb allerlei tips voor jou. Tips die je natuurlijk niet hoeft te doen, want uitrusten is het belangrijkst! Ook zal je een aantal tips op papier meekrijgen, want het geheugen laat je in de steek.

Deze leuke lessen duren 1 uur, waarin theorie en praktijk centraal staan. Inclusief materiaal waar je mee werkt, kost het je € 30,- voor 1 leuke persoonlijke les. De leuke lessen ‘Leren haken’ en ‘Leren perspectief tekenen’ kunnen ook in groepsverband gegeven worden. Neem contact op voor meer info (aantal, prijs, lokatie, e.d.). De les ‘Leren omgaan met een burn-out’ wordt alleen individueel gegeven. In deze les wordt er gepraat over jouw en mijn persoonlijke leven en dat gaat allemaal in vertrouwen.