Complimenten

“Ooh, nu snap ik het! Zoals u het nu uitlegt is het eigenlijk heel simpel.”
“Ik wou dat ik nog les had van u. De docent die we nu hebben, die legt het zo moeilijk uit.”
“Ik heb een voldoende gehaald!”
Bovenstaande opmerkingen zijn van leerlingen die ik op het Scala College heb lesgeven. Deze complimenten kreeg ik meerdere malen per jaar van verschillende leerlingen uit verschillende klassen 😀

“Lisa is een rustige en fijne docent, die goed uitlegt. Ik heb veel geleerd van rekenen in het algemeen en dat helpt me erg op school.”
May-Lin, 15 jaar

“De bijlessen zorgen er altijd voor dat ik de stof goed begrijp ook als ik er eerst niks van snapte. Lisa legt goed en duidelijk uit en behandelt alleen wat het belangrijkste is voor jou.”
Eline, 15 jaar

“Ik was best goed in rekenen maar op de middelbare school had ik moeite goede cijfers te halen voor wiskunde. Lisa helpt mij hier nu bij door voor mijn toetsen even de laatste lastige opgaven door te nemen. De lessen zijn altijd heel gezellig en relaxed. Inmiddels is wiskunde mijn beste vak op school.”
Ivo, 14 jaar

“Dankzij de duidelijke en rustige uitleg van Lisa sta ik nu voldoende voor mijn schoolexamens. Omdat ze bij me thuis kwam kostte het weinig tijd. Ze heeft me meer begrip en zelfvertrouwen gegeven.”
Willemijn, 17 jaar

“Lisa heeft mij goed geholpen met rekenen bijles. Door haar met ik ook beter in rekenen geworden. Ze geeft goed uitleg en als je het niet snapt dan helpt ze je ook goed. Door haar ben ik van een 4,0 naar een 7,5 gegaan.”
Lina, 12 jaar

“Door de begeleiding van Lisa (Wiswes) is onze dochter (2 HAVO) enorm vooruitgegaan in haar kennis en plezier in wiskunde. Een bijlesdocent wiskunde vinden, die ook kan uitleggen aan kinderen die het talent niet hebben, is moeilijk. Lisa legt de reden voor het gebruiken van een formules (etc) duidelijk en rustig uit, waardoor onze dochter snapt wat ze doet en het ook leuk vindt. Ik raad haar daarom aan aan andere ouders die een wiskunde bijlesdocent zoeken voor een kind.”
Hans van Santen

“Hele fijne docent. Mijn dochter vindt nu rekenen leuk….. Dat was mij niet gelukt. Met dank aan Lisa.”
Patricia van der Kroft-Greven

“Lisa legt de rekensommen en te nemen stappen bij uitgebreide verhaalsommen goed uit en houdt daarbij rekening met het niveau van de leerling. Een fijn mens om les van te krijgen, voor jong en oud.”
Brenda van Keeken